VIAJANDO POR AMERICA BY TRAVELTOUR
657327666
+34657327666
VIAJANDO POR AMERICA BY TRAVELTOUR
657327666
+34657327666
Fly & Drive Costa Rica
Des de 1.743 €

Fly & Drive Costa Rica

Multidestinació
Creat: dilluns, 27 de març del 2023 - Sortida: dissabte, 26 d’agost del 2023
Ref ID: 4909890
preu per persona Des de
1.743 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 27 de març del 2023 - Sortida: dissabte, 26 d’agost del 2023
Destinacions: Sant Josep, Tortuguero, Arenal, Monteverde, Manuel Antonio

El vostre dia a dia

26 d’ag.
Transport de Madrid a Sant Josep
Sortida
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB6317
11:35 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
14:30 - San Jose, Juan Santamaria Intl (SJO)
10h 55m 1 PC Directe
Transport:  IB6317
Classe cabina: Economy
26 d’ag.
1. Sant Josep
Estada
Sobre la destinació: San Jose, la capital de Costa Rica, té una atmosfera molt diferent a la majoria de l'Amèrica Llatina, amb molta més arquitectura influenciada per l'Amèrica i un clima mediterrani. San Jose és una ciutat enmig de la natura. Situada a la Vall Central, la ciutat està envoltada per les formes més variades de vida salvatge, així com pels volcans, Poás i Irazú. També és el punt central des d'on es pot arribar als rics Parcs Nacionals del país, les seves magnífiques platges, els seus impressionants rius i les seves muntanyes immaculades. San José té certes atraccions pròpies com el Teatre Nacional, el Mercat Central, el Museu Nacional o la Catedral Metropolitana. A més, la seva gent amigable dóna una atmosfera animada a la ciutat, cosa que es pot apreciar en els nombrosos restaurants i bars de la ciutat. Alguns museus i edificis revelen el seu passat colonial i les influències artístiques europees. San Jose també té molt a oferir i és una ciutat de gran significat històric i cultural.
Més informació
26 d’ag.
Lloguer de cotxes
Suzuki Jimny
Juan Santamaria Intl
SAN JOSE
15:30 - 26 d’ag. 2023
Juan Santamaria Intl
SAN JOSE
10:00 - 4 de set. 2023
Durada del conductor

Mínim 21, Màxim 75

Dipòsit

Lleno-lleno. Se entrega el coche lleno y se devuelve lleno. Si no se devuelve lleno, el proveedor le cobrará el combustible más tasas.

Condicions generals de pagament
Prepago: Al recoger su vehiculo es necesario presentar como garantía una tarjeta de crédito válida, cuyo titular sea el conductor que figura en la reserva. No se aceptan tarjetas de débito o prepago como Maestro, Visa Electron o Visa Premier.
Dipòsit aplicable a aquesta reserva
Al recoger el coche se bloqueará un depósito de seguridad en la tarjeta de crédito del conductor. Este depósito lo determina el proveedor teniendo en cuenta la categoría de coche seleccionada. Le informamos de que el valor de un depósito de combustible y las posibles multas de tráfico pueden bloquearse adicionalmente en su tarjeta de crédito. Se recomienda presentar una tarjeta de crédito con chip, código pin y números en relieve.Cantidad estimada del depósito: USD 1600,00
Protecció contra el robatori
con franquicia de 1.600 USD
Renúncia al dany de col·lisió
con franquicia de 1.600 USD
Recollida

SAN JOSE - Telèfon: 506 2442-6000

FRONT OF HAMPTON INN & SUITES, 1.4 Km East. of Holiday Inn Express

Horaris: 06:00 - 23:00
La estación se encuentra en el aeropuerto. Por favor siga las indicaciones hasta llegar a la estación de alquiler de vehículos.
Deixar anar

SAN JOSE - Telèfon 506 2442-6000

FRONT OF HAMPTON INN & SUITES, 1.4 Km East. of Holiday Inn Express

Horaris: 06:00 - 23:00
La estación se encuentra en el aeropuerto. Por favor siga las indicaciones hasta llegar a la estación de alquiler de vehículos.
Transport de Sant Josep a Tortuguero
No s'ha seleccionat cap transport
27 d’ag.
2. Tortuguero
Estada
Sobre la destinació: Tortuguero és un petit poble de pescadors situat a l'extrem nord-oest de Costa Rica, ubicat en una estreta franja de terra entre el Mar Carib i el Canal de Tortuguero. Tortuguero és un dels llocs més remots de Costa Rica i només és accessible en barca o avió. La principal raó per la qual la majoria de persones viatgen a Tortuguero és per veure les tortugues posar ous a la platja i per visitar el Parc Nacional de Tortuguero. El Parc Nacional de Tortuguero és un dels parcs nacionals més visitats de Costa Rica. Tortuguero és la selva tropical perfecta, un mosaic de petits canals i deltes, una riquesa d'exòtica fauna salvatge, una extensió aparentment infinita de platja de sorra, pau i tranquil·litat. Tortuguero és la veritable natura.
Més informació
27 d’ag.
Allotjament
2 Nits
Transport de Tortuguero a Arenal
No s'ha seleccionat cap transport
29 d’ag.
3. Arenal
Estada
Sobre la destinació: Arenal es troba al nord de San Jose. Un volcà actiu, cascades, fonts termals i un gran llac és el que fa d'Arenal un lloc interessant per visitar. El volcà és visible des de totes les parts de la zona d'Arenal i realment pots sentir el volcà també, hi ha tremolors i petites erupcions constantment. Hi ha un camí molt bonic i segur a través de la selva tropical. El paisatge és bonic juntament amb tots els animals i la natura. És relaxant simplement gaudir de les vistes. El volcà és l'atracció principal de la zona, però hi ha moltes coses a fer al voltant del volcà. Gaudir de la bellesa de les fonts termals, fer ràfting, visitar el Conservatori de Papallones d'Arenal i anar a una de les moltes excursions a peu, que mostren tota la bellesa natural i la fauna. En una de les excursions a peu pots anar sense guia i seguir el camí que porta a una bonica cascada. És bastant agradable refrescar-se a la cascada després d'aquesta llarga caminada.
Més informació
29 d’ag.
Allotjament
2 Nits
Transport de Arenal a Monteverde
No s'ha seleccionat cap transport
31 d’ag.
4. Monteverde
Estada
Sobre la destinació: Monteverde es troba a la part central nord de Costa Rica i és famós pels seus boscos de boira, que són un dels principals destins de Costa Rica. Bells boscos de boira i selves estan envoltats de muntanyes verdes. La reserva de Monteverde engloba la idea que tothom té d'una selva. Conté més de 100 espècies de mamífers, incloent 5 espècies de gats, més de 400 espècies d'ocells, incloent 30 tipus de colibrís, desenes de milers d'espècies d'insectes i 2.500 espècies de plantes. La zona és aclamada com un dels refugis de fauna més destacats dels tròpics del Nou Món. Hi ha moltes activitats per fer. Rafting, tirolines, tours de dosel, tours de cafè, i pots visitar un museu de granotes i un insectari. Monteverde i els assentaments de Santa Elena estan separats per un camí fangós, però cap dels dos té un centre clar. Les botigues, els restaurants, les excursions i els hotels estan sembrats al llarg del camí. A la regió de Monteverde experimentaràs una natura única i bonica.
Més informació
31 d’ag.
Allotjament
2 Nits
Transport de Monteverde a Manuel Antonio
No s'ha seleccionat cap transport
02 de set.
5. Manuel Antonio
Estada
Sobre la destinació: Manuel Antonio és una de les destinacions turístiques més populars de Costa Rica. Situat a la regió del Pacífic Central, és conegut per les seves belles platges i la rica fauna salvatge. El poble de Manuel Antonio és la base perfecta per visitar el Parc Nacional de Manuel Antonio, la principal raó per la qual la gent visita aquesta ciutat. El poble de Manuel Antonio és un lloc petit i agradable que té algunes opcions decentes de compres, menjars i allotjament. Encara que és el parc nacional més petit de Costa Rica, el Parc Nacional de Manuel Antonio és una de les àrees més belles i biodiverses del país. Manuel Antonio conté una encantadora combinació de selva tropical, platges i esculls de corall. Les platges són una de les més belles del país. La selva és llar de peresosos, iguanes, micos aulladores, micos de cara blanca i els rars micos esquirols. Una de les característiques especials del parc és el Cap de la Catedral. Amb els seus penya-segats coberts de bosc, aquesta península era una vegada una illa, però ara està connectada a la costa per una estreta franja d'illa. Aquest pont de terra ara forma l'espina dorsal que separa les dues platges més populars del parc, la Playa Espadilla Sur i la Playa Manuel Antonio. Benvinguts al paradís tropical intacte de Costa Rica.
Més informació
04 de set.
Transport de Manuel Antonio a Madrid
Tornar
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines
11:35 - San Jose, Juan Santamaria Intl (SJO)
10:15 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
+1 dia 14h 40m 1 PC 1 parada
IB
IB Iberia Airlines - IB 1693
11:35 - San Jose, Juan Santamaria Intl (SJO)
13:58 - Panama City, Tocumen Intl (PTY)
Transport:  IB1693 Operat per:  Copa Airlines
Classe cabina: Economy
3h 7m - Connexió a Panama City, Tocumen Intl (PTY)
IB
IB Iberia Airlines - IB 6346
17:05 - Panama City, Tocumen Intl (PTY)
10:15 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Transport:  IB6346
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Legálitas Seguro Inclusión Mundo Seguro (Legálitas Seguros Mundo) - Región (mundial) - Días (11)
preu per persona Des de
1.743 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 5
Transport 2
Allotjaments 5
Cotxes 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees
Contacta amb nosaltres